CÉGÜNKRŐL

A Re-Guard Kft. 2002-ben alapított, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.  
Megalakulásunk óta a hazai egészségügyi és munkavédelmi piac aktív szereplőjeként, tevékenységünk területi hatáskörét kiterjesztve, 2015-ben bécsi székhellyel leányvállalatot alapítottunk.

2015-ben bevezetésre került az SAP integrált vállalatirányítási rendszer.  A növekvő vevőkör igényeinek kiszolgálása, valamint a folyamatosan bővülő termékportfóliónk biztosítása érdekében a1000 m2 raktárkapacitásunkat 2018-ban saját forrásból 1600m2re növeltük. A beruházás eredményeként immár 1000 raklap feletti állandó  raklapkészlettel igyekszünk partnereink hatékony ellátását biztosítani.

 

Fő tevékenységünk

Fő tevékenységünk a fogyó- és egyszer használatos termékek, munkavédelmi eszközök és munkaruházat importja és nagykereskedelmi értékesítése.  

 

Termékcsoportok

Egészségügyi és higiéniai egyszer használatos termékek

Munkavédelmi egyszer használatos termékek és eszközök teljes spektruma
Munkaruházat, az egyedi vevői igényeknek megfelelően logózással

 

Képviselet

2008 óta Magyarországon, 2015 óta Ausztriában is a MAXTER Premium Quality kesztyűk kizárólagos képviselője, importőre, forgalmazója

2016 óta Magyarországon és Ausztriában a Good Times termékek kizárólagos képviselője, importőre, forgalmazója

2017 óta Magyarországon a SHIELD Scientific által gyártott kesztyűk kizárólagos képviselője, importőre, forgalmazója

A vevői megrendelések teljesítését részben saját szállítói gépjárműparkkal valamint a szerződéses logisztikai partnercégeken keresztül valósítjuk meg.

 

Partnereink köre

Állami és privát egészségügyi intézmények és szolgáltatók

Élelmiszergyártás, mezőgazdaság

Gyógyszergyárak, laboratóriumok

Ipar: gépgyártás, járműipar, vegyipar

Kis- és nagykereskedelmi viszonteladók

Vendéglátó- és szépségipari vállalkozások

 

(Felhívjuk szíves Érdeklődőink figyelmét, hogy Magánszemélyek részére nem folytatunk értékesítést! Az általunk importált és forgalmazott termékek elérhetőek viszonteladói partnereinknél, melyek elérhetőségéről igény esetén bővebb információért érdeklődhet a Kapcsolat menüpont alatt feltüntetett elérhetőségeinken.)